8 év ért véget.

PL-asztik

Elköltöztem

Mert nem hiszek.....

2018. október 15. - Peszt Lajos

img_6089.JPG

Hát bekövetkezett. Jó volt, szép volt, de menni kell. 

Hinni már senkinek sem szabad. Mert a bizalom veszett el.... Annyi mindent és mindenkit legyűrtek már, hogy nem szabad kockáztatni. Akinek esze van, megy! Nem én vagyok az első, de nem is az egyetlen. Viszont utolsó sem!

Nem jó érzés, de ez van. Vagyis volt, de elromlott. Most újra kell építeni.

Akinek fontos a kapcsolat, az úgyis megtalál, mert tudja, hogy hol keressen. Aki meg nem fontos, az nincs is....

Mindent köszönök a blog.hu stábjának a helyért és a támogatasért. Bár az utóbbi időben úgy tettek, mintha nem is volnék (itt) és válaszra sem méltattak, de korábban sokat segítettek. Szóval köszönöm nekik, és mindenki másnak is, aki járt itt és netán még el is olvasta amit firkáltam. A kommenteket és a kedveléseket is köszönöm, bár nem azokért történt! Nem ez volt a legsikeresebb médium a magyar médiabuborékban, de én élveztem. 

img_6091.PNG

A pénzt, amit ezekért a írásokért kaptam, szépen betettem a bankba, és mára már milliárdos vagyok! Mert sokkal intelligensebb vagyok még az ország mészárosánál is!

De most elmegyek a fas.....máshova. De nem a Garancsi Bombardier Global-ja visz el, hanem csak úgy eltolom a biciklimet. Mert én 30 éve azzal járok....és holnap is azzal megyek. 

img_6093.PNG

Látva ezt az olvasottságot, minden alkalommal szembesültem az alacsony olvasottsági mutatókkal, de nem érdekelt, mert tényleg nem azokért küzdöttem! Folytatom, de máshol. Mert nem hiszek a függetlenségmérő reklámnak! Bármennyire magas szabadságot mutat is!

Mert Árpi bácsi is mondta: "Bizalmat visszaadni nem, csak elvenni lehet." 

Viszont látásra....