Amit, ahogy

PL-asztik

Reloaded

A Nagy Nemzeti Szabadságterv illúziója újratöltve....

2018. május 27. - Peszt Lajos

img_5866.JPG

Megint nem tudtam nem észrevenni a lapok beszámolóit a Viktor igazán régivágású keresztény ifjakat lelkesítő, szép és új jövőt vetítő beszédéről. Most a Cserkészek egyik összejövetelén mondott nagyobbat, mint amekkorák a szavai voltak. Emlékeztetek, hogy az eddigi nagy beszédjei - a 2006-os nagy pálfordulása utántól, amikor a Liberális oldalról átállt a nemzeti konzervatív túloldalra, majd ennek következtében mind a politikája, mind pedig a személyisége skizofrénné vált - mind ugyanezt a sajátosságot követték, mint egyfajta módszert a vízióinak a közzétételére. A szavai nem mutatták meg, hogy milyen nagyívű tervei vannak, hanem csak leírtak egy egyszerű, mondhatnám profán nemzeti szükséget. Sorban egymás után....minden választási győzelemmel. Azonban amiről eddig előre beszélt, azt mindig túlszárnyalták a megvalósítási tervei! A szavai mögé rejtette a valódi mondanivalót, és helyezte át a felelősséget önmagáról a hallgatóságára, cinkossá téve mindenkit, de főleg a követőit! Mondván, hogy ő előre megmondta....hogy folytatja. Most is - a legújabb lázálmával kapcsolatban is - ugyanezzel kell számolni, és hasonlóan nagy eltérésre kell készülni a beszéd és a majdani valóság között. Az előjeleket az áprilisi választási győzelem óta láthatjuk....már, ha akarjuk!

Az egyik előző bejegyzésemben írtam a Magyar Honvédségről szőtt terveiről, de most itt van egyújabb lázálom a Viktortól.... Előbb-utóbb szükség lesz majd a Magyar Leventékre is! (akinek ismeretlen ez a név, nézzen utána....a Google a bárátja lehet) Pláne, ha akkora magas lesz a fejlődés, hogy Európa (nem az EU) első öt legjobban elő országai között leszünk....és ezért a fiatalokat a jég hátán is megélésre kell oktatni! Nem tudom, csak prognózisom van arra, hogy az ő (és nagyarcú okoskáinak) fejében mindez hogyan áll össze egy vízióvá, különösen annak figyelembevételével, hogy a Honvédséget is az ezeréve nem volt fejlesztésnek kell kitenni, mert szerintük a szomszéd országok (annak ellenére, hogy nagyobb részük a szövetségesünk, de mindannyian PfP együttműködők) erőteljesen fegyverkeznek, és nem azért, mert azt az eddigi kormányok elmulasztották megtenni, pláne nem azért mert azt a piszlicsáré 2%-os költségvetést Ő maga is csökkentette, sőt ő volt az, aki 2014-re a nevetséges 1% alá vitte le! De most Magyarországnak (a bölcsödék-ovodák-iskolák befogadóképessége csökkentése, és méltatlan helyzetének kialakítása után) hirtelen a hazai demográfiai helyzet javítására és a magyar anyákkal (a vakkomondorozás, illetve az Isztanbuli Egyezmény sumák elutasítása és az évi 3-400 nőket érő erőszak után) kötött különszerződésre és annak hatásaként tengernyi újszülöttre, koronaként legalább 8000 fő tartalékosra és a Zrínyi2026 Nagy Tervre és benne a fiatalok militarizálására is szükség van! Naná, hogy a tartalékosok bagatell protokolláris, és társadalmilag is széleskörben elfogadott - a szakhivatal es szervezetek mellett - katasztrófavédelmi feladatokra kellenek....miközben az elképzelt sátornak a viharokat kell kiállnia!

img_5868.JPG

A Magyar Leventék (vagy éppen az Ifjú Gárda, esetleg a Barnaingesek-szerű félkatonai szervezetek) létrehozása is szépen meg lesz indokolva. Már folynak az előkészületek a Honvédelmi Ifjúsági táborok évente visszatérő, a laktanyákban tartott többturnusos megrendezésének tömegével, és a különböző országos honvédelmi versenyekkel! Valahol azt olvastam, hogy az embereket nem az boldogítja igazán, amit, hanem az ahogyan azt csinálják! Tehát itt is lehetne egy egészséges szintet tartani, de az neki nem volna elég. A Viktor (és követőinek köre) többet akar!

A Honvédséget, a Rendőrséget és a Titkosszolgálatokat is Ő fogja központosítva irányítani és a Kormányzati Koordinációs Államtitkárság alatti szervekkel ellenőrizni, de civil kontrol nélkül, egyedül! Ráadásul törvényesen, és a Parlament kétharmados (a Jobbik szavazataival még annál is magasabb) támogatásával! Persze a spanjait használja ehhez, miközben a propagandistái támadják a valódi demokratákat, és igyekeznek a demokrácia letéteményesének beállítani a FIDESZ-KDNP-t az ellenzéki pártok ellenében! Miközben a hülye is látja, hogy ez, ami itt fejlődik, az már 2014-óta nem demokrácia! Ez a neonáci magyar diktatúra. Lesz, ha majd elkészül....és a fejére kerül a korona is!

Szóval ez egy olyan rémálom, mint amilyet már évtizedek óta nem hallottunk! Rákosi-, Horthy-, Szálasi-szerű figurák találmányai ezek....és a Viktor eddig soha nem beszélt feleslegesen a terveiről, legfejjebb a tettei és a szavai közötti eltéréseket magyarázta meg, tehát lesznek még itt Magyar Leventék (akár ugyanezen, vagy valami "Nemzeti...." néven) is megint....meglátjátok, vegyétek észre az eszement ötletek legfontosabb történelmi jellemzőjét, hogy a tömeg tudatára külön-külön hatva még igaznak, elfogadhatónak, támogatandónak és reális szükségnek tűnnek, de együtt a legnagyobb veszélyt jelentik végül azokra akik elköteleződnek egyik-másik nagy ötlet mellett! Hogy az ellenségnek kikiáltottakat nem is említsem... Szándékosan vannak ezek a törvényessé tett és a logikailag is összefüggő lépések így kitalálva, és naná, hogy a teljes egészet, a Nagy Nemzeti Tervet elhallgatják és elrejtik a szimpatizánsok előtt.

Csak majd akkor lesz világos, ha kész lesz. Az őspatkány itt sunnyog közöttünk....de felhozhatnám jó példának a Sheev Palpatine szenátor fejlődéstörténetét a Csillagok Háborúja sorozatból....remélve, hogy többen összekötik a múltbéli példákat, a vonatkozó témájú filmsorozatok (a Bosszuállók, vagy a Fekete Párduc stb) mondanivalóját és a jelen valóságában létező szereplők történeteit!

Nem teszem, mert tudom, hogy a veszély-mozaikok összerakása nem az átlag-kortársak pláne nem a szimpatizánsok tulajdonsága......ugyanis az eddigi valóságos, történelmi és művészi példákban is csak utólag voltak képesek ráismerni....amikor már nem volt visszaút. Békés út meg pláne nem!

A Viktor által lassan, lépésenként elrejtve épített-épülő kolosszálisan nagy, mondhatnám királyi terve, különösen ez a mániákus és túlzó militarizálódás-szükség, nem a békés boldog életbe, hanem a sötét és véres múltba visszavezet! Katonailag és gazdaságilag is több évtizeddel veti majd - így, vagy úgy - vissza hazánkat.....és lehet megint elindulni a kályhától. A történelem addig ismétli ezeket a vizsgapéldákat, amíg nem sajátítjuk el a leckét, és mi magyarok nagyon vásott tanítványok vagyunk. Pláne, ha megint hagyjuk! Ha megint elbukunk a vizsgán.

De nincsenek illúzióim....Magyarország és a Magyar Emberek számára ez a történelmi pótcselekvés-sorozat jelenti a bevitt érték illúzióját!

(képek: mno.hu)