Amit, ahogy

PL-asztik

Megosztás szabályai

2015. június 01. - Peszt Lajos

Sajnos az utóbbi időben azt tapasztalom, hogy néhány olvasómat egyáltalán nem érdekli, hogy amit itt olvashat, az az enyém. Az ilyen - legtöbbször álnéven, és arc nélkül - lopkodó olvasó nem érti, hogy én szeretném eldönteni, hogy milyen kontextusban, milyen vitakörben és hol jelenjenek meg az itt olvasható írások és azok linkjei! Nekem nem célom a minél nagyobb olvasottság! Sem az írásokért, sem a látogatottságért nem kapok és nem is várok semmit. Tudom, hogy néhányan jószándékból, de mégis figyelmetlenül, míg mások szándékosan rosszindulatból linkelik a bejegyzéseimet olyan közösségben is, ahol én nem szeretném. A legnagyobb baj az, hogy Facebookos ismerőseim is vannak közöttük. Még vannak..... Azt pedig, hogy egyáltalán akarom-e, hogy vita tárgya legyen a véleményem, és különösen az, hogy milyen körben szeretném megvitatni, az az én jogom, és azt senki sem veheti figyelmen kívül!

Tehát: Megosztás, linkelés, részletek kimásolása CSAK AZ ENGEDÉLYEM UTÁN!

Jelen felhasználási szabályzat hatálya mindenkire kiterjed, aki megtekinti a  www.pl-asztik.blog.hu weboldal tartalmát. A weboldal a blog.hu által nyújtott platformon, és meghatározott feltételekkel, a blog.hu tulajdonosai által közzétett szabályok alapján üzemel. ezért jelen szabálygyűjteményt ennek, valamint a vonatkozó törvényeknek és a megnevezett Creative Common Licence értelemszerű egyidejű figyelembe vételével kell alkalmazni.

Tartalom újrafelhasználása

A PL-asztik.blog.hu-nak nem célja az olvasók gyűjtése és az írások minél szélesebb körben való publikálása, pláne nem cél a vita generálása, de szívesen fogadja a korrekt együttműködésen alapuló tartalomcserét, vagy a korrekt, megegyezésen alapuló újra-megosztást. A PL-asztik.blog.hu weboldalon található minden tartalom az eredeti szerző tulajdonát képezik, és a hatályos törvények, illetve a Creativ Common Licens 2.5 HU védelme alatt állnak. A blog tartalma nem használható fel szabadon, nem Szabad Kultúra Licenc. Bármely tartalom újrafelhasználása a blog.hu, mint tartalomszolgáltató felhasználási feltételei, a Creative Common Licenc 2.5 HU korlátozásai, illetve a jelen szabályok egyidejű elfogadásával lehetséges.

Az írások Tulajdonosa minden esetben fenntartja magának a jogot az itt található tartalom újrafelhasználásának engedélyezésére akkor, ha az minden egyéb tekintetben megfelel a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény előírásainak. A bejegyzésekhez vezető linkek megosztása és az írások tartalmának, változtatásoktól mentes újrafelhasználása csak külön megállapodás után lehetséges.

A link megosztásra és bármely tartalom újrafelhasználására engedélyt kérni csak a kölcsönös bizalom alapján történhet, ezért csak valós adatokkal, és a képviseletet bizonyítva, valamint az újrafelhasználás körülményeit ismertetve, a közösségi profilokban megadott címeken, és az alul lilával színezett címen lehet.

Elérhetőség: lajos-pont-peszt-kukac-gmail-pont-com