Amit, ahogy

PL-asztik

Újrafelhasználás szabályai

2015. június 01. - Peszt Lajos

Felhasználás szabályai

Jelen felhasználási szabályzat hatálya mindenkire kiterjed, aki megtekinti a  www.pl-asztik.blog.hu weboldal tartalmát. A weboldal a blog.hu által nyújtott platformon, és meghatározott feltételekkel, a blog.hu tulajdonosai által közzétett szabályok alapján üzemel. ezért jelen szabálygyűjteményt ennek, valamint a vonatkozó törvényeknek és a megnevezett Creative Common Licence értelemszerű egyidejű figyelembe vételével kell alkalmazni.

Tartalom újrafelhasználása

A PL-asztik.blog.hu-nak nem célja a tartalomátvétel, de szívesen fogadja a korrekt együttműködésen alapuló tartalomcserét, vagy az újra-megosztást. A PL-asztik.blog.hu weboldalon található minden tartalom az eredeti szerző tulajdonát képezik, és a hatályos törvények, illetve a Creativ Common Licens 2.5 HU védelme alatt állnak. A blog tartalma nem használható fel szabadon, nem Szabad Kultúra Licenc. Bármely tartalom újrafelhasználása a blog.hu, mint tartalomszolgáltató felhasználási feltételei, a Creative Common Licenc 2.5 HU korlátozásai, illetve a jelen szabályok egyidejű elfogadásával lehetséges.

Az írások Eredeti Tulajdonosa minden esetben fenntartja magának a jogot az itt található tartalom kivonatos, kizárólag a trackback-eléssel történő újrafelhasználásának engedélyezésére akkor, ha az minden egyéb tekintetben megfelel a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény előírásainak. A bejegyzések teljes tartalmának, változtatásoktól mentes újrafelhasználása csak külön megállapodás után lehetséges.

A tartalom újrafelhasználására engedélyt kérni csak a kölcsönös bizalmon alapulva lehet. Ezért csak valós adatokkal, és a képviseletet bizonyítva, valamint az újrafelhasználás körülményeit ismertetve, a közösségi profilokban megadott címeken, és az alul lilával színezett címen lehet.

Elérhetőség: lajos-pont-peszt-kukac-gmail-pont-com